ALGEMENE VOORWAARDEN

"U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via sales@stouwdamsport.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten."

Heeft u opmerkingen over onze dienstverlening of eventuele klachten dan nemen wij deze zeer serieus. U kunt ons hierover informeren via ons e-mailadres: sales@stouwdamsport.nl telefonisch op ons algemene telefoonnummer 038-3762626.
Wij nemen in dergelijke gevallen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op om naar een oplossing te zoeken. Wij hanteren als richtlijn dat wij binnen 48 uur een passende oplossing kunnen aanbieden afhankelijk van de situatie en de mogelijkheden binnen ons bereik.