Dit doen wij

Ook jij bent Supporter van Sport!
Met de aankoop van sportkleding van Univé, Supporter van Sport ben je zelf ook Supporter van Sport! Bij iedere aankoop dragen wij bij aan maatschappelijke initiatieven op het gebied van sport door heel Nederland.

Zo zijn we partner van Fonds Gehandicaptensport en ondersteunen we in 2021 ruim 40 projecten bij lokale verenigingen en initiatieven. Iedereen moet kunnen sporten en bewegen!


We zijn partner van vele landelijke en lokale evenementen, organiseren het NK Knikkeren en zijn we partner van Jantje Beton met wie we samen het NK Stoepranden organiseren.

Met de opbrengst van de kleding willen we ervoor zorgen dat gezinnen voor wie dat niet zo vanzelfsprekend is lekker samen naar een wedstrijd van hún favoriete club kunnen. Want sport kijken is minstens net zo leuk als zelf sporten.

Kortom… dank voor je aankoop! En dank dat we op deze manier Nederland samen sportief en gezond houden! Het NK Stoepranden zit erop! Na een bloedstollende finale mochten de winnaars hun medaille in ontvangst nemen. Ook Jantje Beton Ambassadeur Anne Appelo was aanwezig om de kinderen aan te moedigen en de prijzen uit te rijken.


Suze (82) gaat samen met haar man fit het voorjaar in. Elke dag wandelt zij een half uurtje en beweegt minstens één keer per week onder leiding van sportdocent voor ‘Meer Bewegen voor Ouderen’! Ben jij benieuwd hoe kwiek Suze blijft door deze beweegactiviteiten? Lienke van Dear Good Morning zoekt het uit in deze aflevering!