Contact

Op dit moment kunnen wij in verband met de huidige marktontwikkelingen een standaard levering van twee weken niet garanderen. Bij bestelling brengen we je op de hoogte wat de verwachte levertijd is.

Contact voor bestellingen webshop
Mail: info@univesupportervansport.nl
Tel: 06 45 19 07 65 (Monique)

Retourbeleid:
https://www.stouwdam.nl/sales/guest/form/

Wanneer je kleding bestelt, wordt deze door ons bij de leverancier bestelt en vervolgens voor je bedrukt met het Supporter van Sport logo. Het wordt dus speciaal voor jou klaargemaakt. Het is daarom belangrijk direct de juiste maat en kleur te kiezen. Meerdere kleuren en maten bestellen om thuis een keuze te maken, heeft niet onze voorkeur. De geretourneerde artikelen komen namelijk weer bij ons in de voorraad en in vele gevallen kunnen we deze niet gebruiken voor nieuwe bestellingen. Retourzending is in principe voor je eigen rekening.

Bezoekadres
Stouwdam Sport BV
Rondweg 60a
8091 XK Wezep

Openingstijden

Maandag 13:30 - 18:00
Dinsdag t/m donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 20:30
Zaterdag 09:00 - 16:00

Vanaf de richting Zwolle
Via de A-28 richting Amersfoort neemt u afslag nr.17 Wezep / Oldebroek. Onder aan de snelweg gaat u linksaf. Op de eerste rotonde gaat u linksaf. Na ongeveer 500 meter vindt u ons aan de linkerkant van de weg.

Vanaf de richting Amersfoort
U neemt de A-28 richting Zwolle en neemt afslag nr.17 Wezep / Oldebroek. Onder aan de snelweg rechtsaf. Op de rotonde gaat u linksaf. Na ongeveer 500 meter vindt u ons aan de linkerkant van de weg.

Vanaf de richting Elburg
Volg de N308 richting Wezep, u gaat onder de snelweg door. Op de rotonde gaat u linksaf. Na ongeveer 500 meter vindt u ons aan de linkerkant van de weg.

 

Contactformulier

Naam *
E-mail *
Onderwerp *
Bericht *