Dit is Univé, Supporter van Sport

Univé vindt sporten en bewegen belangrijk. Om gezond en fit te blijven, je goed te voelen en mensen te leren kennen is bewegen belangrijk voor ons allemaal. Voor jong en oud, met of zonder beperking. Door te bewegen verminder je de risico’s op gezondheidsklachten. Het zorgt er voor dat je in contact komt met mensen.

Sport en bewegen voor iedereen
Met Supporter van Sport laat Univé zien wat er in het hart van de samenleving speelt. Van topsport tot breedtesport, van verenigingen tot evenementen. Met Supporter van Sport is Univé altijd dichtbij, betrokken en persoonlijk en zorgen we ervoor dat sporten en bewegen voor iedereen toegankelijk is.

Ook jij bent Supporter van Sport!
Met de aankoop van sportkleding van Univé, Supporter van Sport ben je zelf ook Supporter van Sport! Bij iedere aankoop dragen wij bij aan maatschappelijke initiatieven op het gebied van sport door heel Nederland. Zo zijn we partner van Fonds Gehandicaptensport en ondersteunen we in 2021 ruim 40 projecten bij lokale verenigingen en initiatieven. Iedereen moet kunnen sporten en bewegen!

We zijn partner van 250 evenementen organiseren we het NK Knikkeren, zijn we partner van Jantje Beton met wie we samen het NK Stoepranden organiseren

Ook zorgen we er jaarlijks voor dat 1000 gezinnen voor wie dat niet zo vanzelfsprekend is lekker samen naar een wedstrijd van hún favoriete club kunnen. Want sport kijken is minstens net zo leuk als zelf sporten.

Kortom… dank voor je aankoop! En dank dat we op deze manier Nederland samen sportief en gezond houden!